HBF
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » Марш здорової молоді в Хмельницькому
Марш здорової молоді в Хмельницькому
12:31
5 вересня вулицями Хмельницького пройшов Марш здорової молоді. Акція була спрямована на популяризацію здорового способу життя і руху straight edge серед свідомих хмельничан. Як і планувалося, ми заявили про свій протест проти алкогольного та наркотичного геноциду українського народу. Захід носив мирний та інформативний характер.

Подія зібрала близько 60-ти чоловік, серед яких були соратники із Характерного козацтва, а також наші однодумці із Вінниці, Тернополя та Львова. Учасники несли банери з написами "Наркотики для слабких", "Тримай кров в чистоті" та "Твереза молодь проти деградації". Лунали гасла: "Здорова молодь — здорове майбутнє", "Молодь — на стадіони", "Спорт — здоров'я нації", "Хочеш здохнути? Кури!", "Хочеш здохнути? Бухай!", "Проти алкоголю, проти деградації. Молодь України за здоров'я нації", "Алкоголік — унтерменш", "Наркотики — для слабких", "Наркотики — чума століття", "Слава Україні! Героям Слава!" та інші. Загалом злагоджено та голосно.

Хода почалась біля "Вічного вогню", пройшла центром міста по вулиці Проскурівській повз "злачні місця" (якими, втім, всіяна чи не кожна вулиця міста) до "Дитячого Світу", далі по вул. Соборній до Майдану Незалежності. За порядком слідкували 4 міліціонера. Перед будівлею обласної ради було сказане заключне слово і учасники мирно розійшлись: хто на футбол, хто на вокзал, хто додому, хто на активний відпочинок у погожий суботній вечір. Дуже зворушили слова незнайомого дідуся, котрий, проходячи повз нас, похвалив акцію та нас самих. Марш показав свідомим людям, що для українського народу ще є надія на майбутнє. Не всі мізки ще пропиті і не все здоров'я загублене. Важливо і надалі проводити подібні заходи та займатись активною пропагандою наших ідей серед населення. Дуже шкода, що свідки, і можливо, навіть деякі випадкові учасники акції не зрозуміють уроку і продовжуватимуть "пити пиво з друзями" чи "культурно випивати по святах". Пам'ятаймо, що на нас лежить велика відповідальність за майбутнє України, тому ні кроку назад! Досить труїти себе!

Просмотров: 809 | Добавил: Quite | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz